طرز تهیه چای زالزالک
برای تهیه چای زالزالک مقدار ۵۰ گرم میوه زالزالک تازه یا خشک شده را داخل قوری ریخته و آنرا با آب داغ پر نمائید و بگذارید ۱۰ تا ۱۵ دقیقه روی حرارت غیر مستقیم ( مثلاً روی کتری ) آرام آرام دم بکشد.
نکات مهم برای تهیه چای زالزالک با کیفیت
۱- بهتر است از ظروف چینی، سرامیکی یا شیشه ای برای تهیه چای زالزالک استفاده کنید.
۲- ظرف چای را روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید ( مثلاً روی بخار کتری ) تا آرام آرام دم بکشد.
۳- برای دم کشیدن چای زالزالک زمان تقریبی ۱۵دقیقه کافی است.
۴- بهتر است چای را تازه میل کنید و از نگهداری طولانی مدت آن (بیش از ۱ روز) خودداری کنید.
۵- اگر از زالزالک تازه یزای تهیه چای زالزالک استفاده می کنید ، قبل از تهیه چای حتماً زالزالک ها را با مقداری آب سرد شستشو دهید.