طرز تهیه چای زالزالک

طرز تهیه چای زالزالک

برای تهیه  چای زالزالک مقدار ۵۰ گرم میوه زالزالک تازه یا خشک شده را داخل قوری ریخته و آنرا با آب داغ پر نمائید و بگذارید ۱۰ تا ۱۵ دقیقه روی حرارت غیر مستقیم ( مثلاً روی کتری ) آرام آرام دم بکشد.

نکات مهم برای تهیه چای زالزالک با کیفیت

۱- بهتر است از ظروف چینی، سرامیکی یا شیشه ای برای تهیه چای زالزالک استفاده کنید.

۲- ظرف چای را روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید ( مثلاً روی بخار کتری ) تا آرام آرام دم بکشد.

۳- برای دم کشیدن چای زالزالک زمان تقریبی ۱۵دقیقه کافی است.

۴- بهتر است چای را تازه میل کنید و از نگهداری طولانی مدت آن (بیش از ۱ روز) خودداری کنید.

۵-  اگر از زالزالک تازه یزای تهیه چای زالزالک استفاده می کنید ، قبل از تهیه چای حتماً زالزالک ها را با مقداری آب سرد شستشو دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.