طرز تهیه چای زالزالک جنگلی

طرز تهیه چای زالزالک جنگلی ( ولیک )

برای تهیه  چای ولیک مقدار ۵۰ گرم میوه ولیک تازه یا خشک شده را داخل قوری ریخته و آنرا با آب داغ پر نمائید و بگذارید ۱۰ تا ۱۵ دقیقه روی حرارت غیر مستقیم ( مثلاً روی کتری ) آرام آرام دم بکشد.

نکات مهم برای تهیه چای ولیک با کیفیت

۱- بهتر است از ظروف چینی، سرامیکی یا شیشه ای برای تهیه چای ولیک استفاده کنید.

۲- ظرف چای را روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید ( مثلاً روی بخار کتری ) تا آرام آرام دم بکشد.

۳- برای دم کشیدن چای ولیک زمان تقریبی ۱۵دقیقه کافی است.

۴- بهتر است چای را تازه میل کنید و از نگهداری طولانی مدت آن (بیش از ۱ روز) خودداری کنید.

۵-  اگر از ولیک تازه یزای تهیه چای ولیک استفاده می کنید ، قبل از تهیه چای حتماً ولیک ها را با مقداری آب سرد شستشو دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.