طرز تهیه دمنوش ولیک
برای تهیه دمنوش ولیک یک تا ۲ قاشق غذاخوری پودر میوه ولیک را داخل قوری ریخته و آنرا با آب داغ پر نمائید و بگذارید ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دَم بکشد.
نکات مهم برای تهیه دمنوش ولیک با کیفیت
۱– بهتر است از ظروف چینی، سرامیکی یا شیشه ای برای دم کردن دمنوش ولیک استفاده کنید.
۲– ظرف دمنوش را روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید ( مثلاً روی بخار کتری ) یا از قوری دمنوش ساز استفاده کنید تا دمنوش تان آرام آرام دم بکشد.
۳– برای دم کشیدن دمنوش ولیک زمان تقریبی ۱۵دقیقه کافی است.
۴– بهتر است دمنوش را تازه میل کنید و از نگهداری طولانی مدت دمنوش (بیش از ۱ روز) خودداری کنید.
۵– قبل از تهیه دمنوش حتماً ولیک ها را با مقداری آب سرد شستشو دهید.
۶- بهتر است حداقل نیم ساعت بعد از صرف غذا ، دمنوش های گیاهی را مصرف نمود
ولیک چه نوع گیاهى است
زالزالک جنگلی