مربای زالزالک سیاه Hawthorn Berry Jam

مربای زالزالک Crataegus aronia Jam

طرز تهیه مربای زالزالک ( ولیک سیاه ) :
– ابتدا میوه زالزالک را به همراه مقدار کمی آب بر روی شعله ملایم گاز به مدت حدود ۲۰ دقیقه بجوشانید .
– سپس آن را داخل آبکش بریزید و با فشار دست هسته را جدا کنید.
– عصاره بدست آمده را با مقداری شکر مخلوط کنید و روی اجاق بگذارید تا قوام بیاید. ( مقدار شکر بستگی به میزان ترش یا شیرین بودن میوه زالزالک و ذائقه شما دارد (
– افزودن نصف پیمانه گلاب و دو قاشق غذاخوری آبلیمو مربایتان را خوش طعم تر می نماید.
– زالزالک جنگلی ( ولیک سیاه ) دارای طعم ترش متمایل به شیرین است .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.